reede, 18. juuli 2008

Sobib ka nohikutele

Rulluisulegend ja -farmer Eddy Matzger on võitnud NYC 100 km maratoni, rulluiskudel roninud Giza püramiidi tippu, kihutanud võidu härgadega, RULLUISKUDEL roninud Kilimandzaaro tippu ja teinud sada muud imet ... Nüüd on ta avaldanud oma Hiina videomuljed. Eddy Matzger in Shanghai - Teaduse- ja tehnoloogiamuuseumi metroojaama kumeral klaaskatusel ja basseinis [>]



Vaata ka Eddy Matzger Skates Xi'an China
Nonii, siia ma tahtsin veel kirjutada sellest, kuidas Eddy Matzgeril Hiinas Suzhou maratoil läks aga ... seda ma ei saa teha. World Inline Cup uudiste ja tulemuste otsimine on päris tüütu töö. Võiks öelda, et need on Hiina keeles ja Šveitsi pangas. Või vastupidi. Uhh, ma ei taha sellest rohkem rääkida.

Ahjaa, nohikutele! Rulluisutamine on khuul! Aga pea meeles, et kõike ei pea ise järgi tegema! Näiteks klaasist kaarkatusele ei maksa ronida ... Vaata videot, selleks ongi juutuub.

Aga vees uisutamise võid ikka järele proovida. Eestis pole tänavabasseinid ja purskkaevud eriti moes ja kui mõni leidub, siis on seal kindlasti politseivalve. Trrr! Nii et kasuta veeuisutamiseks lompe - neid meil jätkub. Ja ära kuula seda laagrite roostetamise juttu, laagreid saab poest juurde. Peale vihma uisutamine on parim ja veeloikudest läbi kihutamise sahinat poest osta küll ei saa.